Sügisel uut hooaega alustav Harjumaa mentorklubi ootab kandideerima

Septembris alustab uut hooaega eelmise aasta osalejatelt väga positiivset tagasisidet saanud 

HARJUMAA MENTORPROGRAMM

Sihtrühm: 1-3 aastat tegutsenud väike- ja keskmise suurusega ettevõtted.

Mentorklubi pakub osalejale heatasemelisi koolitusi, motiveerivaid kohtumisi mentorite ja teiste alustavate ettevõtjatega,  sõidame külla ka ühele-kahele tegutsevale ettevõttele. Kuna mentoriteks on  kogenud ettevõtjad ning oma ala spetsialistid, on klubikohtumised hea võimalus mentoriga koostööd tehes uusi eesmärke seada, jõuda värskete ideedeni ning koostada tegevusplaan seatud eesmärgini jõudmiseks. Lisaks osaleda mitmetel ettevõtlusalastel koolitustel, luua väärtuslikke kontakte teiste alustavate ettevõtjatega ja tunda, et teete ettevõtjana olulist asja.

Klubiürituste raames kohtume viiel korral: 20.09.17, 12-13.10.17, 16.11.17, 25.01.18 ja 22.02.18. Iga kohtumine kestab viis kuni kuus tundi, üks üritus on kahepäevane.

Mentorklubi koolitustel tutvume lähemalt järgmiste teemadega:
* Eesmärkide seadmine ja tegevusplaan
* Müügikoolitus “Samm suurepäraste tulemusteni!”
* Turundus
* Finantsplaneerimine. Kuidas strateegilisi eesmärke numbriliselt väljendada?
* Personalitöö väikeettevõttes.

Osalejatelt ootame aktiivsust ja avatust. Kandideerima on oodatud nii MENTIID kui MENTORID. Kandideerimiseks palume saata täidetud ning digiallkirjastatud ankeet: elina@heak.ee, hiljemalt 04.09.2017. Mentorklubi tegevust rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond ja on osalejatele TASUTA.