Paldiski Ettevõtjate Liit kaardistab Paldiski tööotsijaid

Paldiski Ettevõtjate Liit alusatb novembrist Paldiski tööotsijate kaardistamisega. Liidu eestvedamisel on loodud liidu liikmetele interaktiivne e-keskkond, kuhu koondatakse liidule saabunud tööotsijate info. Igal liidu liikmel on sinna juurdepääs ning saab infot tööotsijate kohta.

Antud projekti eesmärk on, et Paldiski ettevõtjatel oleks ülevaade, mis Paldiski tööturul toimub ning leida endale tööjõudu Paldiski elanike seast. Liidu liikmete hulgas on mitmeid ettevõtjaid, kellel on vaja hooajatöötajaid või abikäsi mõneks päevaks. Antud projektiga soovitakse need mured lahendada. Samuti on eesmärk, et Paldiski inimesed leiaksid tööd Paldiski tööandjate seast ning ei pea sõitma tööle väljaspool Paldiskit.

Oktoobrikuu seisuga on Paldiskis 104 registreeritud töötut. Viimased kuud on näidanud, et Paldiski töötute arv on pidevas languses. Aasta keskmine registreeritud töötute arv Paldiski on 133 inimest.

Paldiski Ettevõtjate Liit on 2010.a asutatud mtü, mille eesmärgiks on olla peamiseks mootoriks piirkonna edendamisel, hea kuvandiga linna loomisel ja elukeskkonna kvaliteedi parendamisel.

Jaanus Saat
Paldiski Ettevõtjate Liit