EAS Ärimentorprogramm otsib ambitsioonikaid alustavaid ettevõtjaid!

EAS ootab sügisel algavasse EAS Ärimentorprogrammi kandideerima ambitsioonikaid alustavaid ettevõtjaid. Ärimentorprogramm on mõeldud alustavate ettevõtjate edule, kiiremale kasvule ning ekspordile kaasaaitamiseks. Kandideerimise tähtaeg on 18. september!

50 ettevõtjat saavad paariliseks personaalse ettevõtjast mentori, kellega koos arutada läbi ettevõtte eesmärgid, plaanid ning olulisemad otsused. Programm sisaldab lisaks koostööle mentoriga ka praktilisi töötubasid ärimudeli, müügi, tootearenduse ja teistel alustava ettevõtja jaoks vajalikel teemadel. Lisaks annab EAS Ärimentorprogramm hea võimaluse oma ärialase võrgustiku kasvatamiseks. Tänaseks on programmi läbinud juba ca 600 ettevõtjat.

EAS-i poolt läbi viidud võrdlusest on selgunud, et Ärimentorprogrammis osalenud ettevõtted on saavutanud keskmiselt 3 korda suurema kasvu kui teised sarnased ettevõtted, kes ei ole programmis osalenud. See on ilmekas statistika, mis kõneleb programmi suurest väärtusest ja kasust osalevatele ettevõtetele. Osalejad ise on välja toonud, et kogemuste jagamises ja üksteiselt õppimises peitub suur väärtus:

Ettevõtte Hoob OÜ juht Priit Raid:  “Pärast aasta möödumist Hoob OÜ asutamisest otsustasin hakata täiskohaga ettevõtjaks. Meil olid käed-jalad tööd täis, kuid ettevõtluspoolega polnud päris tuttavad, seega liitusin EAS Ärimentorprogrammiga.“ Vt ka: https://www.eas.ee/wp-content/uploads/2017/08/HOOB-O%C3%9C-edulugu.pdf

Dambis Eesti OÜ juht Kevin Tülpi sõnul on nemad EAS ärimentorprogrammiga väga rahul. „Programmis on palju omavahelist suhtlemist, mistõttu on võrgustik laienenud märgatavalt. Mentorprogramm on veel ka silmaringi avardav ja pakub võimalust tutvuda erinevate inimestega, nii teiste juhtide kui ekspertidega ning kuulata huvitavaid mõtteid, tagasisidet ja kriitikat oma ettevõtte kohta,“ sõnas Kevin.

Ateljee Cherie OÜ juhi Taimi Saare tänusõnad kuuluvad eeskätt mentorile. „Hindan kõrgelt aega, mida mentor on mulle ja meie ettevõttega tegelemisele pühendanud. See annab kindlust kui oma mentor on kõrval, “ ütles Saar. „Kasulik on ka mentorpaari vahetamise võimalus, mida sai seminaride käigus tihtipeale kasutatud – olen saanud väga palju asjalikku nõu, tagasisidet ja peegeldust oma tegevusele. Kuigi programm alles kestab, siis sellest on juba praegu palju kasu olnud,“ lisas Taimi.

Programmi veebileht (tingimused, mentorid, ajakava jpm): http://www.eas.ee/teenus/arimentorid/
Programmi leht Facebookis: https://www.facebook.com/mentorprogramm/

Kandideerimisankeet mentiile: https://form.jotformeu.com/70953041688361

EAS Ärimentorprogramm on osalejatele tasuta ning seda rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond. Programmi viib ellu EAS koostöös BDA Consulting OÜ-ga. Programmi tegevused algavad novembris 2017.

 Lisainfo:

Sirje Post

Teenusejuht

+372 627 9744, sirje.post@eas.ee

ja mentorprogramm@bda.ee